Президент України взявся за питання погашення боргів із заробітної платні працівникам Державного підприємства "Львіввугілля".

Про це повідомив Представник Глави держави у Кабінеті Міністрів Андрій Герус.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Вже сьогодні на ДП "Львіввугілля" зайдуть кошти за паливо, що почало відвантажуватися споживачам, і сьогодні ж, максимум завтра, всі борги перед шахтарями за лютий – квітень будуть повністю погашені", – заявив він.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що влада виділила 41 млн. грн. задля погашення данної заборгованості. Повідомляється, що решта 175 млн.рн. є коштами, які були отримані завдяки діям, що призвели до підвищення ефективності функціонування ринку вугілля в Україні.

"Президент поставив чітке завдання: з корупційними схемами у вугільній галузі має бути покінчено, а головним пріоритетом є своєчасна оплата нелегкої шахтарської праці", – наголосив Андрій Герус.

Подібна ситуація зараз відбувається і на "Волиньвугілля". Заборгованість там повинна бути погашена до 20 червня.

Нагадаємо, що Зеленський терміново звернувся до львів'ян: "Хто вам більше подобається"

Раніше портал "Знай.ua" писав, що львів'яни змусили Порошенка котитися до Києва: відірвалися за усі 5 років

Також портал "Знай.ua" інформував, що львів'яни зможуть літати до Києва за копійки: прощавайте, смердючі потяги Укрзалізниці